La CUP de Barcelona porta als jutjats les irregularitats en la contractació de Cotxeres Borbó

Aquest matí, membres de la CUP de Barcelona han presentat davant el Jutjat de Guàrdia de Barcelona una denúncia en relació a diversos contractes del centre sanitari de les Cotxeres Borbó, de Nou Barris (Barcelona). En aquesta denúncia s’han exposat les irregularitats que la Sindicatura de Comptes de Catalunya i diversos mitjans de comunicació han donat a conèixer darrerament, per tal que siguin investigats.

Els fets denunciats, giren entorn a la cessió per part del Consorci Hospitalari de Catalunya del conveni interadministratiu per a la concessió administrativa de l’equipament de Cotxeres de Borbó, a favor de CHC Vitae, S.A. Així mateix, es fan constar a la denúncia algunes adjudicacions en favor d’empreses del Grup Sehrs (presidit per Ramon Bagó). Havent estat el senyor Ramon Bagó responsable d’aquestes empreses de capital públic o mixt, hi va haver adjudicacions a empreses privades relacionades amb ell mateix.

Des de la CUP, entenem que hi ha una incompatibilitat manifesta –si més no en el terreny polític- entre els interessos privats que com a empresari del sector sanitari té el senyor Bagó, i els interessos públics que ha de defensar ocupant càrrecs directius en l’àmbit de la sanitat pública.

Així mateix, s’ha instat al jutjat a dur a terme diligències d’instrucció i a donar trasllat a la fiscalia anticorrupció, per tal de determinar si aquestes irregularitats, i les incompatibilitats entre interessos públics i privats, són constitutives de delicte.

En tot cas, des de la CUP de Barcelona, seguirem treballant des de tots els fronts possibles per denunciar que, amb la crisi com a excusa, s’està duent a terme una operació de desmantellament, atomització i privatització de la sanitat pública catalana, amb l’únic objectiu d’enriquir encara més al sector sanitari privat.

Retallen per privatitzar, privatitzen per enriquir-se!

Barcelona, 20 de juny de 2012
Candidatura d’Unitat Popular de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s